i runga i te tumanako, i mau te nuinga o te hunga pāpāho, i reira ano etahi o nga kaikorero me nga kaituhi tohinoata pai i SMX Madrid. Anei te korero o etahi o nga huihuinga i tae atu ahau: Wenerei 4 o Hune I timata a SMX Madrid me nga whakaaturanga matua e rua Keynote 1 na Faisal Galaria, Ko te Kaiwhakahaere Whakahaere o te Ao mai i Kayak.com , he miihini rapu poutū haere. I homai e Faisal he tirohanga pai mo te whakawhanaketanga pakihi o te ao, i reira i whakanuia e ia nga uauatanga ahurea o te urunga ki nga maakete o kee, me te whakanui he maha nga hanganga hou e hiahiatia ana: nga mahere hokohoko hou, rohe.
nga kapa, te tautoko a-rohe me te whakatakotoranga. I whai ia me te CPA; i kii ia 2024 Rarangi Tau Waea Whakahou Mai i te Ao ko te whakataurite i te CPA mai i nga kaupapa PR me te CPA mai i nga kaupapa SEM he rite ki te whakatairite i nga aporo ki te karaka. Me mahi tahi aua hongere hokohoko e rua, me whai CPA whakakotahi pai. Ahakoa te pai o te reo Paniora a Faisal ka pai ake ahau ki te reo pakeha, i taku mahara he maha ana korero ki te hunga whakarongo, a kua ngaro tetahi wahi o te whaikorero i tana haerenga ki te rapu i nga kupu tika ki te reo Paniora.
Ka whakahe ahau ki nga kaiwhakarite i a ratou i tono kia korero a Faisal ki te reo Paniora. He aha e kore ai e whakamahi noa i te ratonga whakamaoritanga tukutahi? Ko te kupu matua 2 na Sara Holoubek Kaore i taea e Julio Fernandez mai i nga Rautaki Ao te eke ki te SMX Madrid. Ko Sara Holoubek ( te Perehitini SEMPO ) i whakakapi i a ia, he ngakau nui tana korero mo nga paapori paapori, me pehea te whakamahi pai i te taumata pakihi, etahi huarahi ki nga paapori pāpori e whakanui ana i te hiahia kia noho hei kaiwhakarongo me te kaitirotiro i mua i to ruku ki nga korerorero.
Ahakoa ko SMX Advanced
-