Kānāwai 'Imi 'Imi Leka Lahui

Share, analyze, and explore game data with enthusiasts
Post Reply
arzina899

Kānāwai 'Imi 'Imi Leka Lahui

Post by arzina899 »

4. 86% o ka poʻe Dutch i hoʻopaʻa inoa no hoʻokahi a ʻoi aku paha nā leka uila i ka makahiki i hala
ʻO ka ʻoiaʻiʻo o ka leka uila i kaulana ʻole ʻia ma 2021 i hōʻike ʻia i loko o kā mākou hana hoʻopaʻa inoa no nā leka uila. ʻOiai ʻo ka awelika o 17% o ka poʻe Dutch i hōʻike i ka makahiki 2017 e loaʻa iā lākou ka nui o 10 mau leka uila hou, ma 2021 ua piʻi kēia pākēneka i 21%. A inā ʻoe e nānā i ka ʻāpana 'ʻoi aku ma mua o 20 mau leka uila hou', ʻike ʻoe i ka piʻi ʻana mai 3% a i 7% i ka manawa like.

Hōʻike pū kā mākou hana hoʻopaʻa inoa e ola mau ana ka leka uila. Ke hoʻowalewale nei i ka hoʻohana ʻana i ka pilikia corona ma ke ʻano he wehewehe no ko mākou makemake nui i kahi ala pūnaewele e like me ka leka uila, akā ʻaʻole ʻōlelo ka noiʻi e pili ana i kēia. Hōʻike maopopo ka noiʻi ua hoʻonui nui ka poʻe Dutch i nā leka uila hou mai 2017.

ʻEhia mau leka uila hou āu i kau inoa ai i Papa helu kelepona hele pololei ka makahiki i hala?

5. Ua kūʻai aku ʻo 76% i kekahi mea ma o ka leka uila ma ka liʻiliʻi loa i hoʻokahi makahiki i hala
Ma keʻano he hopena hope loa ma ka 5 kiʻekiʻe, hiki iā mākou ke'ōlelo e makemake ka poʻe Dutch e kūʻai i kekahi mea ma ka paneʻana i ka leka uila. He mea nui ka leka uila no ka e-kālepa. ʻOi loa inā kūʻai pololei ʻoe i nā mea kūʻai aku. ʻAʻole hoʻokokoke nā paepae pāʻoihana kaulana i ka mana kūʻai o ka leka uila. ʻO ka mea hoʻopunipuni hoʻi: ka pahu leka. Akā ʻo ka leka uila ka mea hoʻokūkū kūʻai nui. Eia kekahi ma 2021.

Image

E pili ana i ka noiʻi
No ka ʻewalu o ka paʻi ʻana o ka National E-mail Survey, ua nīnau ka papa kūʻai o CG Research i 22 mau nīnau e pili ana i ka leka uila a me nā ala pūnaewele ʻē aʻe i 2,153 poʻe.

Hāʻawi ka noiʻi i ka nānā kūikawā i ka 50th anniversary o ka leka uila. Akā ʻo ka noiʻi e hōʻike pū ana i nā loea leka uila 5: Bart van der Kooi, Lonieke Schepers, Joep van Ham, Jasmijn Hemersma a me Kelly Jaspers. ʻO kā lākou hāʻawi ʻana i ka paʻi makahiki hoʻomanaʻo he 11 mau aʻo nui no ka mea kūʻai pūnaewele. ʻO ka National Email Survey 2021 e alakaʻi ʻia e Spotler (ka mea hoʻomohala a me ka mea hoʻolako i nā polokalamu leka uila) me ka hui pū ʻana me CG Research.
Post Reply