Aimtell Push Notification Veçoritë Deep Dive: Fushatat dhe Segmentet Globale

Share, analyze, and explore game data with enthusiasts
Post Reply
mostakimvip04

Aimtell Push Notification Veçoritë Deep Dive: Fushatat dhe Segmentet Globale

Post by mostakimvip04 »

Menaxhimi i shumë faqeve të internetit mund të jetë i frikshëm, veçanërisht kur bëhet fjalë për të siguruar që njoftimet tuaja të shtytjes në ueb janë të qëndrueshme, efikase dhe të shkallëzueshme. Një zgjidhje e unifikuar bëhet edhe më kritike ndërsa bizneset rriten dhe zgjerojnë praninë e tyre në internet. Këtu hyn funksioni ynë më i fundit, fushatat dhe segmentet globale. Ofron lehtësi të pashembullt në menaxhimin e fushatave dhe segmenteve tuaja të marketingut shtytës nëpër sajte të shumta. Këtu është gjithçka që duhet të dini!

Prezantimi i fushatave dhe segmenteve globale

Funksioni i fushatave dhe segmenteve globale të Aimtell është krijuar për të revolucionarizuar mënyrën se si menaxhoni njoftimet tuaja të shtytjes në ueb. Me këtë mjet të fuqishëm, ju mund të krijoni fushata dhe segmente që do të shfaqen në çdo ose të gjitha faqet e internetit që keni shtuar në llogarinë tuaj Aimtell. Kjo veçori thjeshton procesin e krijimit dhe menaxhimit të njoftimeve shtytëse dhe rrit aftësinë tuaj për të shkallëzuar, për të ruajtur konsistencën në mesazhet tuaja dhe për të rishikuar analitikën tuaj.

Përmbledhje e veçorive dhe

analiza e përfitimeve: Një nga veçoritë më të spikatura të përdorimit të segmenteve globale është aftësia për të rishikuar analitikë gjithëpërfshirëse në të gjitha sajtet tuaja. Kjo aftësi ju lejon të shihni performancën e një segmenti si në nivelin individual të sajtit ashtu edhe në të gjitha sajtet. Është një mjet i fuqishëm për të analizuar performancën, për të kuptuar se si shpërndahet audienca juaj dhe për të identifikuar se çfarë segmentiKoop telefoonnommerlyskushtet funksionojnë më mirë në Lista e numrave të telefonit celular uebsajte të caktuara në krahasim me të tjerat. Kjo pamje globale ofron njohuri të thella për audiencën tuaj dhe mund t'ju ndihmojë të rregulloni në mënyrë efektive strategjinë tuaj të njoftimeve shtytëse.

Image

Shkallueshmëria: Menaxhimi i shumë faqeve të internetit bëhet dukshëm më i lehtë pasi tani mund të krijoni një fushatë të vetme që mund t'u dërgohet abonentëve në 100 sajte (si shembull). Kjo siguron që njoftimet tuaja push mund të rriten me biznesin tuaj pa pasur nevojë për konfigurime të tepërta për çdo faqe interneti që menaxhoni.
Konsistenca: Sigurimi i mesazheve të qëndrueshme nëpër uebsajte të shumta është thelbësore për ruajtjen e integritetit të markës. Me këtë veçori, ju mund të ruani uniformitetin në njoftimet tuaja shtytëse, duke u siguruar që mesazhet tuaja të jenë të qarta dhe të qëndrueshme, pavarësisht se sa faqe interneti menaxhoni.
Krijimi i një fushate/segmenti global:

Vendosja e një fushate ose segmenti global është tepër e lehtë me ndërfaqen intuitive të Aimtell. Kjo lehtësi konfigurimi siguron që ju të mund të përqendroheni në krijimin e mesazheve efektive ndërsa platforma trajton detajet teknike. Ja çfarë duhet të bëni:

Segmenti Aimtell

Zgjidhni elementin e dëshiruar (një segment, një fushatë manuale ose e aktivizuar.)
Klikoni në menunë rënëse 'Opsionet'.
Zgjidh "Ndaj segmentin" ose "Ndaj fushatën".
Zgjidhni faqet e internetit me të cilat do të ndani. Ju mund të zgjidhni disa ose të gjitha faqet tuaja të internetit. Sajtet e ndara më parë do të jenë gri.
Shtypni 'Ruaj'.
Shënim: Mbani në mend se fushatat e ndara mund të synojnë vetëm segmente të përbashkëta.

Rishikimi i analitikës së segmenteve të përbashkëta:

Rezultatet e segmentit Aimtell

Zgjidhni 'Shiko më shumë' pranë segmentit global që dëshironi të analizoni.
Kalo midis "Sajtit aktual" dhe "Të gjitha sajtet (Segmenti i përbashkët)" për të parë rezultatet e segmentit.
Përfundimi i

fushatave dhe segmenteve globale janë veçori të fuqishme të njoftimeve shtytëse për të ngritur përpjekjet tuaja për shtytje në ueb. Pavarësisht se sa sajte menaxhoni, mund të përmasoni pa mundim ndikimin e mesazheve tuaja shtytëse. Krijoni dhe mbikqyrni fushata nëpër uebsajte të shumta dhe rishikoni analitika të detajuara, plus siguroni rritje të pandërprerë, operacione të thjeshta dhe mesazhe uniforme në strategjinë tuaj të njoftimeve shtytëse. Një ndryshim i vërtetë i lojës, nëse na pyesni!

Nëse jeni i ri në Aimtell, filloni sot me provën tonë falas 14-ditore dhe shikoni blogun tonë ose koleksionin e udhëzuesve për burime shtesë për përdorimin e njoftimeve shtytëse në ueb.
Post Reply