ka whiwhi tatou i tetahi atu pukaemi #1 tata? Barbie, Oppenheimer, me nga Elvise e rua, Aue! Whakarongo mai, ko te tau 2023 he haerenga mohoao, he maha nga wa mohoao. Engari kua kawea mai matou ki nga whare tapere ki te kite i etahi o nga kiriata tino korerohia mai i nga tau tekau kua hipa. Ko te kiriata Barbie mahi ora a Greta Gerwig i horoi i nga mea katoa ki te mawhero mo nga wiki me te ako ki nga tane he aha te tikanga o te kotiro kotiro.
Ko Oppenheimer, i roto i nga whare tapere i te wa ano, he rite tonu te Waea Waea SMS Waea Raraunga tangi, i hanga mo te maha o nga tangata he marathon e rima haora te roa e tapaina ana ko "Barbenheimer". I tua atu, i haere tonu te hiahia o Elvis me te whakaputanga o te kiriata tuarua e aro ana ki tona oranga i roto i nga tau e rua, i tino pai ake te ahua o te tangata i takaro-Elvis-pai ake. Ko te patu SAG-AFTRA me nga mea katoa, kei roto pea tatou i te Golden Age o nga kiriata, a kaore au i te porangi katoa.
Ka mea matou "Kia ora, kia ora, kia ora" ki a Rocketfuel In Speak news, kua mana - kua kore a Rocketfuel! I heke matou ki te waea, engari i taea e matou te tiki katoa. Takitahi. paetukutuku. kua heke atu. A, ki te panui koe i tenei whakaaro "Taria, kei runga Rocketfuel taku pae," he korero kino taku mo koe. Tera pea a tera tau ka tirohia e koe to imeera! Engari ka taea e matou te awhina i a koe ki te hanga i tetahi mea hou whakamiharo. Kua Puawai To Tatou Blog No reira pea kaore matou i te nui, i te pukumahi ranei penei i a T.
Swift i tenei tau, engari mai i te whakamohiotanga i nga tikanga hokohoko matihiko ki te wawahi i o maatau rautaki paetukutuku tino pai, kua whakahiatohia e matou nga korero awhina i runga i to maatau blog i te tau katoa. ! I tukitukia e matou nga nama, te ahua o Spotify-Wrapped, ka whakahiatohia he rarangi o a maatau 5 tino panui panui o te tau. Mena koinei to wa tuatahi ki konei, tera pea ka roa ake koe ka tirotirohia etahi o enei: