Haeba o sa tsebe hantle hore na o ka rarolla bothata bona joang, ho na le lisebelisoa tse ngata tse ka u thusang ho qala. HubSpot e fana ka sebopeho se latelang ho u thusa ho koala tumellano ka mohala :
Ho koala tumellano ka mohala
Mohato oa 1: Beha lethathamo la litaba
Bula mohala ka ho theha litebello. Leha batho ba bangata ba tla tseba sepheo sa pitso, ho ka ba le ba bang pitsong ba hlokang ho hlakisoa. Tabeng ena, hangata ho molemo ho bolela sepheo se tobi Lintlha tsa Telemarketing leng sa mohala. Ho toba taba ho ka 'na ha nkoa e le sebete, empa u teng ho etsa khoebo,' me ka kemiso ea motho e mong le e mong e phathahane, ha ho na lebaka la ho otla sehlahla.
Mohato oa 2: Etsa likenyelletso
Lumella bohle ho itsebahatsa, 'me u ba kōpe hore ba bolele sepheo leha e le sefe se tobileng seo ba batlang ho se etsa nakong ea pitso. U ka boela ua sebelisa li-ice-breakers ho thusa ho etsa hore bolo e tsoe. Haeba e le mohala oa motho a le mong, sebelisa monyetla ona ho fana ka lintlha ka k'hamphani ea hau mme ke tlhahiso ea bohlokoa ea boleng.
Mohato oa 3:
Ho bohlokoa ho fa batho metsotso e 'maloa ho etsa hore lisebelisoa tsa sechaba li tsamaee le ho qala ho theha maqhama. Leha ho le joalo, ke habohlokoa hore u boloke botsoalle bo fokotsehile. Ho ka etsahala hore ebe batho ba bangata ba founeng ba phathahane 'me ba ke ke ba ananela hore ebe nako ea bona e senyehile habobebe.