Boteng ba lehae bo ka etsa phapang

Share, analyze, and explore game data with enthusiasts
Post Reply
makos510

Boteng ba lehae bo ka etsa phapang

Post by makos510 »

Mona ke malebela a 6 ao u ka a sebelisang ho etsa hore papatso ea hau ea machabeng ea B2B e nepahale :

Phetolelo ha se eona feela ntho ea bohlokoa mabapi le ho fetolela

Ha u habanya feela, u ka 'na ua nahana hore phetolelo ke eona ntho ea bohlokoahali tabeng ea ho fetolela. Leha ho le joalo, ho etsa sebaka sa lehae ke mokhoa o rarahaneng haholo. E le hore se Telemarketing SMS Number Number Data baka sa lehae se sebetse 'me lets'olo la hau la ho bapatsa le atlehe mebarakeng e mecha, u tlameha ho hlokomela hore ha se puo feela, empa le setso, melao le litekanyetso tse ka fapanang haholo. Ho se utloisise liphapang tse poteletseng empa tse mahlonoko ho ka ba kotsi ( mme mohlomong ho ka ba monate ) bakeng sa mofuta oa hau.

Tseba 'maraka

Ntlha ena e ka akaretsoa ka poleloana e le 'ngoe ea bohlokoa: etsa lipatlisiso tsa hau. Ha re ntse re amme, 'maraka o mocha o ka shebahala o ts'oana le mmaraka oa hau oa lehae ka holim'a metsi, empa hang ha u cheka ho teba, liphapang tsa bohlokoa li tla senoloa. Bua le bao e ka bang bareki ka mathata a bona le seo ba se hlokang, fumana kutloisiso e betere ea setso sa lehae 'me u se ke ua etsa menahano ea letho.

Image

Mekhatlo e mengata ea machaba e kenetse limmarakeng tse ncha ntle le boteng ba lehae, empa ha ho pelaelo hore e ka thusa. Mohlala o mong oa sena ke ho kena ha Huawei 'marakeng oa India. India e ne e se na kamano e ntle ka ho fetesisa le China, 'me maikutlo a bona ka lihlahisoa tsa China hangata e ne e le a fosahetseng.

Ho ba thusa ho fumana sebaka sa 'maraka oa India, Huawei e thehile R&D ea lehae le lits'ebeletso tsa setsi sa lits'ebeletso India. Boholo ba mesebetsi ea bona bakeng sa lits'ebeletso tsena e ne e le baahi ba moo, ho bontša boitlamo ba bona 'marakeng oa India.
Post Reply