Merrni parasysh objektivat dhe KPI-të tuaja

Share, analyze, and explore game data with enthusiasts
Post Reply
badsha0015

Merrni parasysh objektivat dhe KPI-të tuaja

Post by badsha0015 »

Kontrolli i cilësisë në mënyrë që të përmbushë dëshirat dhe nevojat e klientëve tuaj të rinj?

Të gjitha këto janë pyetje që duhet t'i bëni vetes përpara se të filloni të përpiqeni të futni një vendndodhje të re gjeografike.

Këtu mund të vendosni edhe buxhetin tuaj. Përcaktoni se çfarë jeni të gatshëm të shpenzoni për t'u zgjeruar në këtë fushë të re dhe shikoni nëse është e realizueshme. Nëse nuk është kështu, mund t'ju duhet t'i vendosni planet tuaja në pritje derisa të mund t'i kushtoni më shumë para atyre.

Kuptoni audiencën tuaj
Përpara se t'i drejtoheni një auditori, duhet t'i kuptoni ata për të përcaktuar se çfarë duan dhe, po aq e rëndësishme, çfarë nuk duan.

Cilat janë pikat e dhimbjes së klientëve të rinj në fusha të ndryshme? Si krahasohen pikat e dhimbjes me ato që tregtoni aktualisht në shtëpi? Çfarë mund të bëni për të tregtuar në mënyrë efektive këto pika të reja dhimbjeje?

Për më tepër, ku po konsumojnë më shumë përmbajtje Lista e saktë e numrave të telefonit celular klientët tuaj të rinj potencial? Nëse zbuloni se ata shpenzojnë shumë kohë në Facebook, mund t'ju duhet të zhvendosni përpjekjet tuaja të marketingut atje. Nëse u pëlqejnë videot në YouTube, duhet të përqendroheni në postimin në atë platformë.

Së fundi, çfarë dallimesh kulturore ekzistojnë në këtë treg të ri? Çfarë konsiderohet e ekzagjeruar apo e përshtatshme për të parë në media? A mund të përshtatni ndërfaqen tuaj të internetit dhe materialet ekzistuese të marketingut për t'iu përshtatur atyre ndjeshmërisë, apo do t'ju duhet të filloni përsëri nga e para?

Sigurohuni që çdo hap i strategjisë së lokalizimit që po krijoni të kontribuojë në qëllimin tuaj të përgjithshëm. Këto objektiva dhe tregues kryesorë të performancës duhet të përcaktohen paraprakisht dhe veprimet tuaja duhet të maten kundrejt tyre.

Një imazh i një grafiku strategjik të KPI
Ju duhet të njihni mirë KPI-të tuaja (Burimi: Përkthyer nga OnStrategy)
Është thelbësore që të mbani një fokus të mprehtë në atë që po përpiqeni të arrini. Kjo ju ndihmon të mos humbisni destinacionin tuaj përfundimtar dhe të vazhdoni të ndërmerrni hapa për të arritur atje.

Image

Mbajini gjërat të thjeshta
Megjithëse një strategji lokalizimi mund të duket si një detyrë e frikshme, mos e ndërlikoni procesin.

Vendosni se kush ka çfarë detyre në mënyrë specifike, në mënyrë që të kuptoni rolin e secilit anëtar të ekipit tuaj të lokalizimit. Ju gjithashtu duhet të mësoni gjithçka që mundeni për këtë treg të ri, në mënyrë që të jeni të informuar ndërsa ndërtoni planin tuaj. Duke kuptuar tregun e ri brenda dhe jashtë, mund të gjeni mënyrën më të lehtë për të filluar lokalizimin.
Post Reply